CMS

ABC Webdiensten
Met ons "in house" ontwikkelde Content Management System (CMS) is het onderhoud van uw website zéér eenvoudig. U kunt teksten en plaatjes op pagina's wijzigen en grafieken en tabellen invoegen. Het onderhoud en beheer van uw website verloopt hiermee op kostenbesparende, efficiënte en logische wijze.

Door onze jarenlange en trouwe samenwerking met een veelzijdigheid aan professionele IT specialisten, programmeurs, designers enz. zijn wij tevens in staat om een breed scala aan bestaande CMS systemen aan te bieden en te ondersteunen.

ABC CMS
Iedereen kan ZONDER enige technische kennis, een website onderhouden en beheren met een ABC CMS systeem. Eenvoud en gebruikersgemak is hierbij het uitgangspunt.
De terugkerende kosten m.b.t. het onderhoud en beheer van uw website(s) worden met ons CMS systeem drastisch gekort. Eenvoudig en helder, u betaald eenmalig voor het ontwerp en implementatie, waarna het complete onderhoud en beheer geheel zelfstandig kan worden uitgevoerd. Dit is een volledig op maat gemaakt en uniek concept, waarbij uw wensen centraal staan. De mogelijkheden zijn eindeloos. Geen gebruiksaanwijzing of training verijst, een volledig geautomatiseerd systeem waarbij u veel tijd en kosten kunt besparen. Wat te denken van een geautomatiseerde boekhouding? b.v. een kwartaalboekhouding van uw webshop? Met 1 druk op de knop kan er een financieel overzicht van uw bedrijf gegenereerd worden. Laat u zich overtuigen, neem gerust eens contact met ons op, voor een geheel vrijblijvend gesprek en demonstatie.

TYPO3
TYPO3 websites bieden u onder andere de mogelijkheid om uitgebreide rechtenprofielen aan te maken, waardoor u bijvoorbeeld een redactie aan kunt stellen die zorgen voor uw TYPO3 site. Daarnaast kunt u meerdere websites beheren vanuit een centraal TYPO3 cms en heeft u op die manier alle mogelijkheden overzichtelijk bij elkaar. U kunt uw aanpassingen of toevoegingen zelf bekijken aan de hand van een preview mogelijkheid en op een TYPO3 website kunt u tevens kiezen voor een uitgebreide beveiliging via SSL of zoekmachine vriendelijke URLs. Het uitgebreide aantal beschikbare extensies maakt het tevens mogelijk om het modulair opgezette TYPO3 uit te breiden met allerlei handige extra's zoals een gastenboek, bestelsysteem of fotoalbum.
Het TYPO3 cms is al met al een zeer volledig systeem, waardoor deze website u professionele mogelijkheden bieden, tegen een zeer lage prijs.

DRUPAL
Drupal biedt enorme mogelijkheden op het gebied van webdesign. De krachtige engine zorgt ervoor dat content en design volledig los van elkaar komen te staan. Drupal biedt zelf verschillende ‘themes’ aan, die u eenvoudig en eindeloos kunt aanpassen. Lay-out, design en HTML kunnen volledig naar wens ingericht worden. Daardoor heeft de designer uiteindelijk maar twee beperkingen: de mogelijkheden van hedendaagse browsers en de grenzen van zijn verbeelding. In tegenstelling tot Wordpress of Joomla richt Drupal zich ook niet op één bepaald soort websites. Drupal wordt gebruikt voor portaalsites en interactieve websites, maar ook voor blogs, e-commerce websites, interne communicatiesites en fora. Door de modulaire opbouw van Drupal hebben ook webontwikkelaars namelijk veel bewegingsvrijheid.

WORDPRESS
WordPress is ontstaan als een eenvoudig platform om te bloggen. Binnen een paar jaar is WordPress echter uitgegroeid tot een vooraanstaand content management systeem (CMS). De functies van WordPress als CMS lijken onuitputtelijk aangezien meer en meer externe fanatici zich toeleggen op het ontwikkelen van uitbreidingen voor het (open-source) systeem. Van alle open-source CMS systemen heeft WordPress daardoor veruit de grootste online community. Dit resulteert in een enorm flexibel platform door het aanbod van templates (sjablonen) en plug-ins. Laat dit nu precies de reden zijn dat inmiddels ook grote bedrijven zich laten bekrachtigen door WordPress. Wist je bijvoorbeeld dat sites van Spotify, the Voice of Holland en het Financieel Dagblad draaien op WordPress?